Frequently Asked Questions

Hier vind je de meest gestelde vragen aan ons. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via e-mail (info@escapetrips.nl) of telefonisch (+31 (0)46 234 0 230).

Ja hoor. Naast escape trips kun je ook losse kamers boeken. Ga hiervoor naar de pagina van een kamer en klik rechts bovenin op ‘Deze kamer boeken’. Binnen 24 uur laten wij je weten welke tijden op de door jou gekozen datum nog beschikbaar zijn.

Dat is mogelijk. Wij nemen hem zelfs graag op in onze database. Stuur ons even een mailtje (info@escapetrips.nl) met informatie over de kamer die wilt spelen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bijna alle escape rooms op onze website zijn in het Engels te spelen. Afhankelijk van het land waar de escape room ligt is de kamer ook altijd in de lokale taal te spelen. Zo zijn de kamers in Berlijn altijd in het Duits te spelen. Kijk even op de pagina van een kamer voor meer informatie, daar vind je de talen waarin de kamer te spelen is.

Een losse escape room dient direct na boeking betaald te worden. Bij een escape trip dient enkel een aanbetaling van 35% gedaan te worden en 8 weken voor vertrek het restantbedrag. Vertrek je binnen 8 weken dan dient direct het volledige bedrag betaald te worden.

Houd er rekening mee dat veel kamers een minimale leeftijd van 10 jaar of ouder hebben en sommige kamers zelfs enkel geschikt zijn voor 16 of 18 jaar of ouder. Het beste kun je bij de aanvraag aangeven dat er kinderen mee gaan en de leeftijden erbij vermelden, dan passen wij het aanbod hierop aan.

keyboard_arrow_up